15 TEMMUZ MİLLİ İRADE ANAOKULU
ESENTEPE MAH. ORHAN GAZİ 8 SK. NO: 15 MERKEZ / TOKAT

VİZYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü "okul" olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın okul öncesi eğitimin bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) desteklemek. Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek. Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak. Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek. Hayal gücünü teşvik etmek, oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak.

İkili

İl merkezinde

Merkez

Proje Çalışmaları